Кошти від павутинного кліща на кімнатних рослинах

Як позбутися кліща на кімнатних рослинах?

У боротьбі з павутинним кліщем, що влаштувався на кімнатних рослинах, чудово підійде просте господарське мило. Потрібно намилити губкою велике листя та обприскати дрібне мильним розчином, після чого залишити рослину в спокої на кілька годин. Потім змити мильну піну, що залишилася, і вкрити кущ поліетиленом.

Що робити від павутинного кліща?

Найбільш ефективні препарати від павутинного кліща – це хімічні: Аполло, Актеллік, Неорон, Омайт, Фуфанон, Антикліщ. Та біологічні: Агравертін, Акарін, Бітоксибацилін, Фітоверм. Препарат Аполло, – наприклад, це акарицид, що має овіцидну властивість, знищуючи яйця кліщів.

Як позбутися павутинного кліща народні методи?

Народні методи боротьби Найкраще з невеликими колоніями павутинного кліща на домашніх рослинах впорається звичайне господарське мило. Намильте губкою все велике листя або обприскуйте мильним розчином дрібне і залиште на 3-4 години. Потім змийте мило і накрийте ще не висохлу рослину пакетом на добу.

Павутинний кліщ: як боротися на кімнатних рослинах, в …
Намагайтеся чергувати народні засоби для обробки від павутинного кліща. Мило, пральний порошок (4-5 г на 1 л води) або рідкий миючий засіб …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *