Чого бояться таргани народні засоби

Це: яєчний жовток; варена картопля; манна каша; хлібний м'якуш; суміш борошна і цукрової пудри або цукрового піску. Для приманок скачують кульки і розкладають їх у затишних місцях. Якщо необхідно, то вдень їх можна прибирати, а на ніч, період активної діяльності тарганів, розкладати знову.12 вер. 2016 р.

Який запах не переносять таргани?

Лавровий лист Таргани не переносять запах лаврового листа. Листи приправи рекомендується розкласти в місцях, де часто бувають таргани – під умивальником, на столах, шафах, біля кухонних тумб. Щоб запах був яскравішим, подрібніть лаврові листи в ступці і розкладіть по квартирі цей порошок.

Що ненавидять таргани?

Таргани ненавидять людей або що-небудь ще, що до них доторкається, тому що цей простий контакт може бути небезпечний для їх життя. Точніше, таргани також ненавидять присутність людей, як люди ненавидять присутність тарганів.

Як швидко позбутися тарганів?

Один з найдієвіших — борна кислота, яка продається в аптеках у вигляді порошку. Її потрібно додати в пюре зі звареного круто яєчного жовтка або картоплі. Із суміші зробити кульки та розкласти їх у місця перебування тарганів. Потрапляючи в травний тракт комахи, кислота вражає її нервову систему і вбиває.

Чого бояться таргани і який запах не люблять таргани в …
Чого ще бояться таргани в квартирі? Велику небезпеку для них представляє борна кислота, потрапляючи в організм, вона паралізує нерви і м’язи, після чого тарган вмирає. Щоб комахи проковтнули отрута, потрібно змішати його з чимось їстівним. Наприклад, ви можете зробити борні кульки. Для …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *