Що можна зробити з жовтої аличі

Як вийняти кісточки з аличі?

Ягоди покладіть у каструлю. Запікайте в духовці дві години. Коли алича спечеться, її потрібно остудити і протерти через сито так, щоб м'якоть відокремилася від шкірки і кісточок. Кеш

Скільки часу стерилізувати компот з аличі?

– радимо стерилізувати півлітрові банки – 5 хвилин, літрові банки 10 хвилин, а трилітрові хвилин 15. – компот з аличі сприяє підвищенню апетиту, а також досить благотворно впливає на всю систему травлення.

Що можна закрити на зиму з аличі?

Алича на зиму: варення, соус, маринована алича, компот, ткемалі, кетчуп, алича, консервована з томатами на зиму, аджика з аличі на зиму З аличі можна зробити чудові зимові заготовки. Кеш

Алича на зиму – рецепти солодкої і пікантної консервації
алича жовта – 2 кг; апельсин – 1 шт.; цукор – 1, 5 кг; ванільний цукор – 2 пакетики. Приготування Аличу помити, видалити кісточки, пересипати в емальований посуд. Апельсин очистити, видалити кісточки, м ‘якоть довільно порізати, пересипати до аличі, засипати все цукром. Залишити майбутнє варення на 5 годин.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *