Чому хворіють баклажани у теплиці

Причиною хвороби є бактерія, яка вражає культуру, як в теплиці, так і на відкритій території. Пошкоджується рослина цілком, причому незалежно від фази зростання. На листках з'являються чорні плями з жовтою облямівкою, а стебла укриваються овальними темними цятками.17 січ. 2021 р.

Чому в’яне листя у баклажанів?

Чому в'яне листя у баклажанів у теплиці Причиною в'янення розсади в теплиці також може бути дуже висока температура. Якщо вона вища за 30 градусів, рослини в'януть і з часом можуть загинути.

Коли висаджувати баклажани в теплицю?

Також за два тижні до висадки розсаду бакалажан потрібно буде обприскати 0,5%-ним розчином мідного купоросу, щоб захистити від грибкових захворювань. У теплицю баклажани висаджують у другій половині травня, а у відкритий грунт – на початку червня.

Що робити щоб жуки не їли баклажани?

Оцтово-гірчичний розчин добре зарекомендував себе проти жуків. Для цього вам знадобиться 100 г сухої гірчиці та 100 г оцту. Його слід розчинити у 10 літрах води та покропити баклажани. Але це рішення ефективніше в теплиці.

Які бувають хвороби баклажанів в теплиці і як з …
Які хвороби можуть загрожувати баклажанів в теплиці; Фузаріоз; Ботритис (сіра гниль) Церкоспороз; Мозаїка; Фітофтороз; Бактеріальна плямистість; Склеротиніоз (біла гниль)


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *