Чому мариновані огірки не хрусткі?

Виникає він з багатьох причин – на погано помитий огірках, через неякісну солі, через погану стерилізації тари. На перших порах пліснявий гриб виглядає, як тягуча тонка плівка на поверхні розсолу. Якщо солоні огірки при цьому все ще зберігають свою щільність і поки не стали м'якими, можна спробувати врятувати розсіл.

Чому Помутніли огірки?

Чому мутніють огірки і що робити – причини і поради зіпсовані овочі; відсутність спецій і консервантів або їх мала кількість; сколи і тріщини на шийках банок; використання йодованої солі в процесі консервації.

Що робити щоб огірки родили?

Для того, щоб огірки родили якомога довше, збирати врожай потрібно вчасно. За теплої погоди вибирати огірки треба щодня, а то й двічі на день, якщо рослини добре забезпечені вологою. Краще хай рослина віддасть свої сили на створення нового плоду, ніж на довге «утримання» одного насінника.

Чому скручується плоди огірків?

Огірки вкрай чутливі до температури води, використовуваної для поливу. Зазвичай вони відчувають себе комфортно, якщо вода прогрілася до 25-28°C. Також, якщо поливати рослини нерегулярно, то плоди твердіють і скручуються.

Коли починають цвісти огірки?

Для огірків має пройти близько місяця чи півтора з моменту посадки і до початку цвітіння.

Мариновані огірки на зиму: простий рецепт від …
Мариновані огірки на зиму не замінить ніщо. Дізнайтеся, як зробити їх ідеально хрусткими та неймовірно смачними.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *