Сечовина для обприскування огірків

50 грамів сечовини потрібно перемішати в 10-літровій посудині. Другий раз підгодівлю обов'язково проводять, лише дочекавшись появи плодів. Це актуально для проведення процедури при вирощуванні огірків на грядках, так і парниках. В даному випадку добриво вноситься з розрахунку 15 грам на 10 літрів води.5 трав. 2018 р.

Як поливати сечовиною?

Полив сечовиною Для поливу ґрунту під кущами смородини до початку сокоруху вам потрібен розчин 20 г сечовини в 10 л води, а обробка сечовиною навесні аґрусу вимагає 10 л карбаміду на ті ж 10 л води. У період росту пагонів смородини й аґрусу ґрунт під кущами поливають розчином 10 г сечовини в 10 л води.

Що дає сода для огірків?

Засіб допомагає продовжити плодоношення і покращує зовнішній вигляд зеленців. Про це ідеться в матеріалі Zemliak.com Листя огірка жовтіє і сохне: як врятувати врожай. Також використання соди знижує ризик ураження шкідниками, покращує цвітіння, знижуючи число пустоцвітів. Підвищує врожайність і покращує смак огірочків.

Що робити щоб не жовтіло листя огірків?

Якщо ви помітили, що верхівки та молоді листочки огірків почали жовтіти, це означає, що рослинам не вистачає бору. Щоб виправити дефіцит цього мікроелемента, потрібно провести обприскування борною кислотою, провівши позакореневе підживлення по листю.

Як підгодувати огірки сечовиною: обприскування, правила …
Сечовина, або карбамід, – це одне з доступних та ефективних добрив на основі азоту. Зовні вона схожа з білими кристалами, іноді випускається у таблетованому вигляді.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *