Як пофарбувати гортензію в синій

Щоб гортензія стала блакитною: У лужному ґрунті алюміній не засвоюється і для яскравого блакитного забарвлення квітки, його потрібно підкисляти і додавати спецзасоби з ним. Якщо алюміній не додавати, але окисляти ґрунт, то квітка стане блідо-блакитного відтінку.

Як доглядати за голубою Гортензією?

Догляд за гортензією в домашніх умовах потребує особливої уваги. Гортензія дуже вологолюбна рослина і потребує щоденного поливу відстояною водою. Також рекомендується обприскувати листя гортензії, але не її квітучу частину. Саму квітучу частину не рекомендується обприскувати, інакше вона може почати в'янути.

Як правильно поливати гортензію?

Температура під час вегетаційного періоду має бути приблизно 18-20 °С, а у період спокою — від 8 до 10 °С. Поливати квітку влітку потрібно часто, а навесні та восени — рідше та помірно. У період спокою поливають квітку рідко та мало. Також важливо тримати хорошу вологість повітря.

Як поливати гортензію в горщику?

Субстрат у гортензії потрібно постійно підтримувати у вологому стані, тому влітку, особливо в спеку, поливати її потрібно часто і рясно. Я рекомендую вам використовувати піддон, в якому збиратиметься зайва вода, але виливати її з піддону не потрібно: через 2-3 години рослина вип'є і її.

Що робити, щоб гортензія була блакитний: як пофарбувати, ні…


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *