Як робити сирники в домашніх умовах?
Спосіб приготування:
- Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
- Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
- Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
- На розігріту сковорідку вилийте олію. …
- Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.
Як правильно смажити сирники?
Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш
Що входить в сирники?
Сирники
- Сир жирний – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 4 ст. л.
- Борошно – 5-6 ст. л. ( 3-4 ст. л. – у тісто, решта – для панірування)
- Олія для смаження
Як правильно готувати сирники: рецепт та поради | FoodOboz
Залишити відповідь