Як надати форму сирникам

Як робити сирники в домашніх умовах?

Спосіб приготування:

  1. Сир викладіть у миску, добре розімніть його виделкою.
  2. Додайте яйце, борошно, цукор та грецькі горіхи. …
  3. Із сирної маси сформуйте кульки, обваляйте їх у борошні.
  4. На розігріту сковорідку вилийте олію. …
  5. Обсмажте сирники до золотавої скоринки та викладіть їх на паперовий рушник.

Як правильно смажити сирники?

Обваляйте сирники з усіх боків у борошні, це допоможе їм тримати форму. Розігрійте сковорідку з 3-4 ст. л. соняшникової олії на середньому вогні. Викладайте сирники та смажте до появи золотистої скоринки з обох боків. Кеш

Що входить в сирники?

Сирники

  • Сир жирний – 500 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Борошно – 5-6 ст. л. ( 3-4 ст. л. – у тісто, решта – для панірування)
  • Олія для смаження

Як правильно готувати сирники: рецепт та поради | FoodOboz


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *