Термін дії експрес-тесту на коронавірус: все, що потрібно знати

Експрес-тест на коронавірус – це один із найважливіших інструментів у боротьбі з пандемією. Він дозволяє швидко та ефективно визначити наявність вірусу в організмі та вжити необхідних заходів для запобігання його поширенню. Однак багато людей запитують, скільки часу діє експрес-тест і наскільки надійні його результати.

Тривалість дії експрес-тесту на коронавірус залежить від його типу. Деякі тести діють лише кілька хвилин, дозволяючи швидко отримати результат. Інші тести можуть відповідати протягом години або кількох годин. Однак варто відзначити, що такі тести зазвичай точніші і надійніші, ніж швидкі тести. Тому вибір тесту залежить від цілей та вимог, які ви ставите перед ним.

Одним із найпоширеніших типів експрес-тестів на коронавірус є антигенний тест. Він зазвичай дає результат за 15-30 хвилин, що робить його дуже зручним для використання у міграційних пунктах, аеропортах та інших місцях, де потрібна швидка перевірка. Однак, незважаючи на свою швидкість, антигенний тест не завжди має високу точність. Тому в деяких випадках може знадобитися повторне тестування за наявності підозр на COVID-19.

Назва тестуЧас, необхідний для проведенняРезультатТермін дії
Експрес-тест на коронавірус PCR2-3 години99% точність3 місяці
Експрес-тест на коронавірус антигенний15-30 хвилин80% точність24 години
Експрес-тест на коронавірус антитіла IgM/IgG10-15 хвилин90% точність6 місяців

Скільки дійсний Експрес ПЛР тест?

Скільки годин дійсний мій тест і з якого моменту? Тест дійсний протягом 48 годин від дати та часу готовності результату лабораторного дослідження.

Скільки часу роблять експрес-тест на коронавірус?

Найточніший і найшвидший! Експрес-тест на наявність COVID-19 результат за 20 хвилин

Яка ймовірність експрес-тесту на коронавірус?

"У порівнянні з тим, якими були експрес-тести в момент своєї появи, вони стали більш точними. Їхня заявлена ​​ефективність в середньому складає 70-80%, залежно від тест-системи", – додав лікар.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *