З чим посмажити баклажани смачно

Баклажани можна нарізати слайсами і посмажити на пательні, а потім загорнути в рулетики з різною начинкою, наприклад, поєднуючи крем-сир із рубаним волоським горіхом і зеленню або крем-сир із дрібно порізаною сьомгою. Баклажани також можна смажити кільцями, а потім зверху додавати сметанно-часниковий соус.

Як правильно смажити баклажани?

Чисті баклажани наріжте круглими шматочками товщиною близько 1 см. Налийте в сковороду рослинного масла (не шкодуйте його) і розігрійте. Потім в розпечене масло покладіть кругляшки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору. Кеш

Як смачно приготувати баклажани з помідорами?

Приготування: наріж баклажани пластинками і обсмаж пару хвилин з кожного боку. Тонко наріж курку, подрібни зелень і часник, а помідори поріж кільцями. Виклади шарами баклажани, курку, баклажани, помідори, зелень з часником, майонез і тертий сир. Запікати 40 хвилин при 180 градусах.

Що приготувати з круглих баклажанів?

Баклажани можна запікати, готувати на грилі, робити на їх основі соуси до м'яса та риби, додавати в печеному вигляді в салат, готувати крем-суп і навіть заморожувати на зиму.

Баклажани на зиму: 7 перевірених …
При консервуванні баклажанів у всіх господинь одразу виникає питання, чи варто очищати їх від шкірки. Відповідь проста: можна …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *