Без прав у полі

У разі зупинки поліцейським патрулем, водієві, який сидить поряд з учнем без прав, буде виписано штраф на 510 грн., а учневі в 425 гривень, згідно зі статтею 126 Кодексу України про адміністративні порушення.11 вер. 2022 р.

Що буде якщо їздити без водійських прав?

Покарання за їзду без прав водія (якщо водій не пройшов навчання в автошколі і не здав на права) – 3400 гривень; Штраф за їзду автомобілем після позбавлення прав становить – 20 400 гривень.

Який штраф якщо забув права?

Керування транспортним засобом без посвідчення водія в Україні карається великим штрафом. Максимальний розмір штрафу за керування транспортним засобом без посвідчення водія в Україні становить 40 800 гривень, а також водія можуть позбавити права керування транспортним засобом на строк від п'яти до семи років.

Скільки коштує їзда без прав?

Згідно з положеннями статті 125 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якщо особа не може показати поліцейському водійське посвідчення або свідоцтво про реєстрацію транспорту, то на неї чекає штраф у розмірі двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів, або ж 425 грн.

Один у полі не воїн. Підтвердження і спростування відомого …
Правда, не можна сказати, що у окремої взятої людини немає шансів щось змінити в світі. Є такі професії, де інші люди здійснюють тільки технічну підтримку. У деяких професіях самотність є неодмінною умовою будь-якого успіху. Така робота вчителя чи письменника. Звичайно, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *