Як позбутися запаху котів

Оцет – якщо ви шукаєте, чим перебити запах котячої сечі, варто звернути увагу на простий розчин оцту та води (у пропорції 1:3). Засіб потрібно розбризкати на поверхню, за необхідності протерти. Дуже важливо після цього не змивати водою. Запах оцту розвіється відразу після того, як рідина висохне.

Як позбутися котячого запаху в квартирі?

Необхідно взяти сік одного лимона та змішати зі склянкою води. Потім цим розчином проходимося по плямах – лимонний сік не тільки прибере неприємний запах сечі, але й буде відлякувати кота. Необхідно взяти шматочок господарського мила та потерти його на терці. Кеш

Чого від кота воняє?

Захворювання внутрішніх органів. У разі причиною появи неприємного запаху можуть стати захворювання нирок, серця, діабет (є запах ацетону), зараження паразитами, онкологічні новоутворення, і навіть стрес.

Що усуває запах котячої сечі?

На 200 мл води потрібно 6 крапель йоду. Розчин використовують для темних текстильних покриттів і килимів. Сліди від сечі затирають і залишають висихати. Йод нейтралізує запах сечі, він неприємний кішкам і захистить поверхню від появи нових калюж.

Як прибрати запах котячої сечі: 10 перевірених способів


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *