Як правильно зберігати свіжі огірки в холодильнику довго свіжим

Складіть огірки в поліетиленовий пакет та зверху накрийте вологою марлею. Пакет залиште відкритим – у такому разі плоди зберігатимуться свіжими близько 10 днів. Обгорніть кожен огірок паперовою серветкою та помістіть у целофановий пакет – таким чином можна зберегти свіжість овочів до двох тижнів.4 дні тому

Як зберігати свіжі огірки в холодильнику?

Обгорніть кожен огірок паперовою серветкою і помістіть у целофановий пакет – у такий спосіб можна зберегти свіжість овочів до двох тижнів. Зберігайте огірки у воді. Для цього в ємність налийте холодну воду (так, щоб вона на 1-2 см покривала овочі), покладіть огірки хвостиками вниз та поставте в холодильник.

Як зберігати огірки свіжими?

Як зберігати свіжі огірки У холодильнику огірки потрібно зберігати подалі від морозильної камери. Ці овочі не переносять температур близько 0º і швидко псуються. У відділенні для овочів вони пролежать 3-4 дні. Якщо викласти огірки в пакет, а зверху на упаковку постелити мокру марлю – овочі "проживуть" 2 тижні.

Як можна зберегти свіжі огірки на зиму?

Промийте та добре просушіть огірки, а потім покладіть їх на картон. Банку потрібно закрити звичайною капроновою кришкою. Зберігати огірки потрібно у підвалі. Вони будуть залишатися свіжими до 45 днів. Кеш

9 способів, як зберігати огірки свіжими тривалий час …
3 хв Поділитись: Як зберігати огірки: 9 способів / Фото: Pexels Читайте в матеріалі ТСН.ua, як правильно зберігати огірки, щоб вони довгий час залишалися свіжими та хрумкими. Сухі, чисті та непошкоджені плоди з твердою шкіркою зберігаються найдовше. Після того, як ви зібрали урожай, огірки не варто мити – тоді вони не будуть так швидко псуватися.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *