Актора засіб від колорадського жука

Актор — ефективний системний інсектицид широкого спектру дії. Знищує понад 100 видів різних комах-шкідників (ґрунтових, листогризучих і приховано-живуть). Діюча речовина — тіаметоксам. Препарат, при попаданні в грунт, швидко проникає в кореневу систему і рівномірно розподіляється по всій рослині.

Як діє Актара на колорадського жука?

Інсектицид Актара випускається у формі водно-розчинних гранул, відноситься до класу неонікотиноїдів та призначений для захисту сільськогосподарських культур, квітів, дерев від комах. Потрапляючи в організм шкідника, засіб порушує функції його нервової системи, що стає причиною загибелі.

Який хороший Яд від колорадського жука?

Для протруювання ефективні «Престиж, КС», «Табу». Для обприскування кущів – "Актара", "Корадо", "Кілер", "Командор", "Іскра Золота", "Танрек", "Мусон".

Як застосовувати Актару?

Спосіб застосування інсектициду Актара: рекомендується починати обробку при перших ознаках появи шкідників. Робочий розчин наноситься на рослини за допомогою ранцевого обприскувача. Проводити обробку в ранкові або вечірні години в безвітряну погоду, не допускаючи зносу препарату на сусідні культури.

Топ-14 засобів проти колорадського жука | Агро Сіті
Біологічні методи боротьби завжди актуальні – особливл на невеликих ділянках, які знаходяться недалеко від дому. Якщо ж ви шанувальник біологічних препаратів, тоді можете скористатися такими засобами як Бітоксибацилін, Актофіт, Боверін, Актарофіт, Фітоверм. Переваги …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *