Як пересаджувати троянди на інше місце

Поставте троянду в посадкову яму так, щоб присипаний землею кущ виявився на тому ж рівні, що і був на колишньому місці. Обв'язку з грудки зніміть після того, як заповните ґрунтом половину ями. Потім полийте ґрунт водою, почекайте, поки вона вбереться, і після цього засипте посадкову яму до країв і знову полийте.26 серп. 2019 р.

Як пересадити старий кущ троянди?

Поставте кущ так, щоб він опинився на тому ж рівні, на якому ріс раніше, трохи присипте його землею і зніміть плівку з кому, порожнечі, що залишилися також заповніть ґрунтом і утрамбуйте. Рясно полийте місце посадки. Підсипте землю, якщо вона просіла. Кеш

Коли можна пересадити троянду?

Троянди, як правило, добре переносять пересадку. При викопуванні потрібно акуратно вилучати кущ з грунту. Звичайно, частина коренів буде втрачена, але все потихеньку відновиться протягом двох-трьох тижнів. Кращий час для пересадки троянд – весна (березень-квітень) і осінь (вересень-жовтень).

Як омолодити старі кущі троянд?

Для цього підходить дуже простий і перевірений спосіб — омолодити рожевий кущ можна… звичайною содою! У соді міститься кальцій, тому її розчин — це відмінна підгодівля для рослини, яка може заповнити нестачу необхідних корисних речовин.

Пересадка троянд на нове місце – як пересадити і не погубити
Дізнайтеся, навіщо потрібна пересадка троянди на інше місце й як правильно це робити. Чи можна пересаджувати троянди восени й як дотримуватися технології.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *