Сушений гарбуз у сушарці

В електричній сушарці Підготовлені шматки овочу необхідно розкласти на решітках, залишаючи між ними невелику відстань. Сушити потрібно при однаковій температурі (55-60 °C) протягом всього процесу. Щоб овоч не прилип до решітки, через годину з половиною шматочки варто перевернути, хоча це не є обов'язковим.

Як зробити цукати з гарбуза в сушарці?

Гарбуз потрібно очистити від насіння і нарізати скибочками. Товщина на ваш розсуд, але чим тонше, тим швидше будуть готові цукати. Далі потрібно в каструлю викласти шарами шматочки гарбуза, додати скибочки лимона і пересипати цукром. Даємо постояти 40 хвилин. Кеш

Як правильно сушити насіння гарбуза?

Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.

Як зробити чіпси з гарбуза?

Перший варіант приготування чипсів – за допомогою мікрохвильової печі. Розмістимо нарізані шматочки гарбуза на скляну поверхню мікрохвильовки. Другу частину гарбуза викладемо на деко, яке застелене силіконовим килимком. Гарбузові чипси сушилися в духовці з відчиненими дверцятами за 60 градусів.

Сушений гарбуз у електросушарці та духовці
Сушений гарбуз у електросушарці та духовці: смужки, цукати, порошок. Як зробити сушений гарбуз і що з нього приготувати. Сушений гарбуз – чудово смачний та дуже корисний продукт.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *