Як посадити насіння помідора

Сійте насіння в ящики чи інші ємності глибиною від 15 см. Розкладіть його на вологий ґрунт на відстані 2-3 см одне від одного, присипте сантиметровим шаром землі та зволожуйте з пульверизатора. Розсада помідорів обов'язково накривається плівкою або склом. Вологість під накриттям має сягати 90%.27 лют. 2020 р.

Як правильно посадити насіння з помідорів?

В окремі касети чи стаканчики насіння томатів висівають по 2 штуки, вибраковуючи потім слабшу рослину. У спільні ємності насіння розкладають по одному, на достатній для зручного пікірування відстані – хоча б 1-2 см. Кеш

Як правильно посадити насіння помідорів на розсаду?

Як посіяти помідори на розсаду Наповніть вологим грунтом пластикові стаканчики, неглибокі коробки або інші ємності. Зробіть в ємності борозни глибиною 1 см з відстанню між ними 4 см На відстані 2 см один від одного покладіть насіння і злегка присипте землею. Як посіяти томати на розсаду. Простий та врожайний метод. Кеш

Як садити розсаду помідорів у відкритий ґрунт?

Розсада не повинна потопати у воді. Низькорослі помідори треба садити на відстані 60 см у міжряддях та 30-40 см між рослинами. Для високорослих помідорів відстань між лунками має бути 50 см, а між рядами — 70 см. Також розсаду потрібно садити в шаховому порядку, щоб було достатньо місця для формування кущів.

Як сіяти насіння помідорів для розсади: покрокова …
Як правильно сіяти насіння помідорів на розсаду – поради та лайфхаки. Посадка помідорів на розсаду – покрокова інструкція.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *