Висиджування яєць в інкубаторі

Температуру в інкубаторі для курячих яєць підтримують в районі 37,2 ° С, а вологість повітря поетапно доводять до 78-80%. Якщо модель інкубатора дозволяє, то вентиляцію ставлять на максимум, збільшують тепловіддачу. За добу інкубатор потрібно двічі провітрити. Тривалість процедури — 20 хвилин.

Яка температура на яйці в інкубаторі?

Температура в перший період повинна становити 37,8-38°С, у другому періоді інкубації температура знижується до 37,5-37,7°С. Третій період вимагає не тільки зниження температури до 37,3-37,5 ° С, крім того, двічі на день інкубатор відкривають для провітрювання на 10-15 хвилин. Кеш

Яка температура повинна бути в інкубаторі для качиних яєць?

Закладати яйця в лоток інкубатора слід у вертикальному положенні, тупим кінцем вгору. З 1-го дня необхідно зробити прогрів яйця, тому температуру необхідно підтримувати на рівні 38,2°С, вологість повинна бути виставлена – 70%.

Як охолодження яєць в інкубаторі?

Охолодження яєць здійснюють за температури навколишнього середовища +20… +25 0С, тривалість охолодження — 1 год на добу, період, у який слід проводити холодову акліматизацію, — після замикання алантоїсу й до перенесення яєць на вивід (для яєць курей це з 10 по 18 добу інкубації).

Як працює інкубатор для яєць: Відео, фото, процес інкубації
З початку інкубації яйця потрібно охолоджувати. Так імітується ситуація, коли квочка залишає виводок, щоб поїсти. Для цього 1-2 рази на день відкривається кришка на 15 хвилин. При цьому температура в приміщенні повинна бути кімнатної. Мінімальна допустиме значення для зародків – 28 …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *