Троянди кістки енциклопедія троянд

Що можна написати про троянду?

У грецькій міфології, як символ любові та пристрасті, троянда була емблемою грецької богині кохання Афродіти (Венери), а також символізувала любов та пристрасть. В епоху Ренесансу троянда асоціювалася з Венерою через красу та аромату цієї квітки, а колючість її шипів – з ранами любові.

Скільки є видів троянд?

Відомо близько 300—400 видів дикої троянди. Рослини зазвичай мають форму куща або ліани. У класичному зображенні троянда має 32 пелюстки, звідси назва роза (троянда) вітрів. Відомо близько 6 000 сортів, що їх отримано шляхом гібридизації й відбору (за іншими даними, тепер налічують понад 14 тисяч сортів троянд).

Що означає символ троянди?

Червоні троянди говорять про глибокої пристрасті, буйних бажаннях і романтичних стосунках. Червоні троянди — це символ захоплення, поваги, хоробрості. Поєднання в букеті білих і червоних квіток означає єдність. Білі троянди з червоною облямівкою символізують про лояльність і одностайності.

Троянда — Вікіпедія
Відомо близько 300—400 видів дикої троянди. Рослини зазвичай мають форму куща або ліани . У класичному зображенні троянда має 32 пелюстки, звідси назва роза (троянда) вітрів . Відомо близько 6 000 …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *