Як летіти в Ріо-де-Жанейро: важлива інформація та поради

Ріо-де-Жанейро – чудове місто в Бразилії, яке приваблює тисячі туристів зі всього світу своєю екзотикою, пляжами та яскравими карнавалами. Якщо ви мрієте побувати в цьому дивовижному місці, ви повинні продумати всі деталі вашої поїздки і взяти до уваги кілька важливих кроків.

Першим кроком є отримання паспорта. Якщо у вас є паспорт, переконайтеся, що він дійсний на дату вашої подорожі. Якщо ні, зверніться до паспортного столу та подайте заяву на його оформлення. Зверніть увагу, що процес може зайняти кілька тижнів, тому краще подбати про нього заздалегідь.

Другим важливим кроком є придбання авіаквитків. Ріо-де-Жанейро має міжнародний аеропорт, тому ви можете вибрати літак залежно від вашого розташування. Порівняйте ціни на різних сайтах або зверніться до туристичного агента, щоб знайти найвигіднішу ціну. Також врахуйте час польоту та можливу наявність пересадок.

Третій крок – це бронювання готелю. Ріо-де-Жанейро пропонує безліч варіантів розміщення, від економічних хостелів до розкішних п'ятизіркових готелів на узбережжі. Вирішіть, яке розміщення вам підходить і забронюйте заздалегідь номер, щоб бути впевненим у своєму місці проживання.

Що потрібно, щоб полетіти в Ріо-де-Жанейро
НайменуванняОпис
1ПаспортНеобхідно мати дійсний закордонний паспорт
2ВізаДля громадян деяких країн потрібна віза для в'їзду до Бразилії.
3КвиткиПридбання авіаквитків на рейси до Ріо-де-Жанейро і назад
4ПроживанняБронювання готелю чи апартаментів на час перебування
5СтраховкаОформлення медичного страхування, що покриває витрати на лікування за кордоном
6ВалютаОбмін коштів на бразильський реал
7ОдягПідбір зручного одягу в залежності від сезону та клімату
8ГідПридбання путівника по Ріо-де-Жанейро та визначних пам'яток
9МоваВивчення основ португальської мови для більш комфортного спілкування

Що потрібно для в'їзду до Бразилії для українців?

Для туристичного відвідування країни віза до Бразилії для українців не потрібна. Без візи українці в Бразилії з метою відпочинку або ділової поїздки можуть перебувати до 90 днів протягом півріччя (тобто за рік – 180 днів).

Що потрібно щоб потрапити до Ріо-де-Жанейро?

Громадянам РФ, які прибувають до Бразилії терміном до 90 днів, віза не потрібна. Для в'їзду можуть знадобитися зворотні квитки. Якщо потрібно залишитись у країні довше, ніж на 90 днів, необхідно оформлювати візу.

Що потрібно, щоб з'їздити до Бразилії?

Бразилія відкрита для туристів із Росії. Віза до Бразилії для росіян не потрібна, якщо перебування в Бразилії не більше 90 днів. Прямих рейсів до Бразилії з Росії немає. З 30 грудня 2020 року для в'їзду до Бразилії потрібний негативний ПЛР тест, зроблений не раніше ніж за 72 години до вильоту до Бразилії.

Як потрапити до Бразилії 2023 року?

Для в'їзду до Бразилії у 2023 році, росіянам ВІЗА НЕ ПОТРІБНО – діє безвізовий в'їзд. Таке ж правило працює з українцями та білорусами.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *