Як закрити малину на зиму смачно

Як закрити малину на зиму?

Засипати малину цукром і дерев'яним товкачем розминати-розтерти цукор з малиною. Викласти суміш у простерилізовані банки, не доходячи 1,5–2 см до краєчка, та засипати цукром – це такий собі додатковий консервант. Закрити банки простерилізованими кришками та поставити у прохолодне місце.

Як зварити малинове варення на зиму?

Як приготувати:

  1. Засипати малину цукром, чергуючи: склянка малини – склянка цукру. Залишити на 3-4 години до появи соку.
  2. Сік злити у велику каструлю. Варити 10-15 хвилин. …
  3. У сироп додати малину, перемішати, довести до кипіння. Зняти піну й варити 15 хвилин.
  4. Готове гаряче малинове варення перелити в стерилізовані банки.

Кеш

Як правильно підготувати малину до зими?

Кущі малини зв'язують, поступово пригинають до землі. Кореневу частину вкривають мульчею. Пагони загортають укривними матеріалами. Після випадання снігу накидають на кущі невеликий шар, а потім розкладають на поверхні заготовлений лапник.

Як закрити малину на зиму – Смачно 24
Приготування: Засипте малину цукром та залишіть її на 3 – 5 годин, щоб вона пустила сік. Відправте її на плиту та проваріть на повільному вогні до кипіння. Простерилізуйте банки та кришки. Одночасно простерилізувати банки разом з …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *