Рябчики посадка та догляд у відкритому грунті

Освітлення: яскраве сонячне світло, притінок. Ґрунт: помірно вологий, родючий, легкий і добре дренований. Полив: рясний, але тільки в посушливу пору. Підживлення: сухими добривами з подальшим поливом ділянки: вперше у третій декаді квітня, вдруге після цвітіння.25 лют. 2023 р.

Коли можна викопувати рябчиків?

Для початку, рябчики можна рвати, коли вони досягають повної зрілості та цвітуть, що відбувається зазвичай влітку та середині осені. У цей період, гриби мають найбільш насичений смак та аромат. Проте, варто пам'ятати, що рябчики дуже показникові до змін погодних умов.

Чому не цвіте рябчик?

Слабкі цибулини Неякісний посадковий матеріал — найчастіша причина відсутності цвітіння у рябчика. Якщо цибулини рослини кілька років поспіль не викопували з землі — фрітілярія не зможе зацвісти. Робити це рекомендується раз на два-три роки, імператорський сорт щороку.

Яка квітка рябчик?

Рябчик, або фритиллярия (Fritillaria) — це трав'яниста багаторічна рослина, яка є представником сімейства лілейні. Цей рід об'єднує близько 150 різних видів. В диких умовах такі рослини можна зустріти в помірному поясі Північної півкулі, в Західній чи Східній Азії. Кеш

Рябчики: посадка й догляд у відкритому ґрунті, фото, …
Квіти рябчики схожі на маленьку пальму з квітами у вершині, і їх часто називають райськими деревами. Цибулини рябчиків …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *