Чим відрізняються блакитні яйця від білих

На справді колір яйця ніяк не залежить від умов утримання курки, а єдино обумовлений кольором самої несучки. Білі кури несуть білі яйця, а кури з строкатим та коричневим оперінням з темними гребенями мають і яйця коричневого кольору. Деякі породи кур дають червоні, блакитні та навіть зелені яйця.18 квіт. 2018 р.

Чому одні яйця білі а інші коричневі?

Насправді відповідь досить проста – це залежить від породи курей. Одні несуть коричневі яйця, інші – бежеві, іноді навіть блакитні чи рожеві. До речі, кури з коричневим пір'ям несуть коричневі яйця. Проте, зверніть увагу, що є також коричневі кури, у яких пір'я трохи червоне і вони можуть нести трохи жовтуваті яйця.

Яка різниця між білими і жовтими яйцями?

Відтінок шкаралупи Ключова різниця полягає тільки в породі курей, які несуть яйця. Рябі і чорні птахи найчастіше несуть коричневі яйця, а світлі породи-білі. Іноді коричневі яйця дорожче білих. Річ у тому, що коричневі птахи за розміром більше білих, відповідно, їм потрібно більше корму.

Чому яйця коричневі?

Чим відрізняються білі та коричневі яйця Це може стати справжньою несподіванкою, але єдина реальна різниця між білими та коричневими яйцями полягає саме у кольорі шкарлупи. Коричневі яйця несуть породи курей з червоним або коричневим пір'ям. Саме порода курей визначає колір яєчної шкарлупи.

А ви знали? Чим відрізняються коричневі яйця від білих
Справді, невелика різниця в ціні між двома яйцями збиває з пантелику. Коричневі кури трохи більше за розміром, ніж білі, і явно потребують більшої кількості поживних речовин. Таким чином …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *