Садити капусту у відкритий ґрунт

У відкритий ґрунт капусту висаджують за схемами 50-60 см відстань між рядами, 30-40 см — між рослинами, або ж квадратним методом 50X50. Ранні сорти сіють набагато компактніше, середнім та пізнім потрібно значно більше місця для зростання. У кожну лунку на глибину 2 см висівається по 3-4 насінини.9 трав. 2023 р.

Коли можна висаджувати капусту у відкритий ґрунт?

Якщо ви садили розсаду, то висадка ранньої капусти у відкритий ґрунт здійснюється тоді, коли у сіянців розвинеться по 5-7 листочків, а у висоту розсада витягнеться до 12-20 см. Параметри для висадки у відкритий ґрунт розсади середньостиглої та пізньої капусти такі: наявність 4-6 листочків при висоті сіянців 15-20 см. Кеш

Коли садити капусту у відкритий ґрунт 2023?

Ранню білокачанну капусту садять в кінці лютого і протягом усього березня, кольорову капусту — в кінці березня, на початку квітня. Середньостиглі та пізньостиглі сорти садять садити на початку квітня.

Як висаджувати розсаду капусти у відкритий ґрунт?

ранні сорти садіть на відстані 30 см один від одного – і в рядах, і в міжряддях; сіянці середньостиглих сортів капусти розташовуйте на відстані 45 см; для пізніх сортів відстань між рослинами повинна бути не менше 50-60 см.

Капуста: посадка й догляд у відкритому ґрунті, вирощування, …
Сільськогосподарська культура капуста городня (лат. Brassica oleracea) – дворічна рослина з високим облистяним стеблом, голим сіро- або сизувато-зеленим листям. Нижні м’ясисті, великі, черешкові …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *