Коли можна сіяти щавель влітку

Щавель можна сіяти в три терміни: ранньою весною, влітку та восени під зиму. «Влітку рекомендуємо висівати в червні–липні після збирання ранніх овочевих культур (редиски, салату, цибулі на зелень). За літнього посіву щавель встигає добре зміцнитися до зими і дати гарний урожай навесні майбутнього року.27 трав. 2022 р.

Коли сіяти щавель у відкритий ґрунт?

Сіяти щавель можна тричі за сезон: напровесні, влітку та під зиму. Весняна посадка щавлю здійснюється, щойно ґрунт витримає високу температуру обробки, і ви зможете розраховувати на врожай вже в поточному році. Літній посів проводять у червні або липні, після того, як зберуть редис, салат і зелену цибулю.

Коли можна сіяти щавель і петрушку?

Сіяти насіння у відкритий ґрунт потрібно у квітні, на розсаду – на початку березня, а висаджувати розсаду в ґрунт – у квітні.

Коли можна сіяти щавель на зиму?

Під зиму насіння щавлю сіють пізно восени, коли у нього не залишається шансу прорости в період відлиги. Це зазвичай кінець жовтня, початок чи середина листопада.

Коли сіяти щавель у відкритий грунт навесні, влітку або восени
Ось, мабуть, і всі премудрості посіву цієї культури. Це дуже смачна і корисна зелень, і бажано мати кілька кущиків у себе в саду. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *