Капусту собаці можна

Які овочі можна давати собакам Згідно з рекомендаціями фахівців Американського кінологічного клубу, собакам можна давати такі овочі: Капусту броколі в невеликих кількостях і не часто. Велика кількість броколі може викликати подразнення шлунка та непрохідність стравоходу.

Що не можна давати собаці?

Абсолютно потрібно виключити з раціону: солодощі, особливо шоколад, гострі, солоні продукти, хліб, родзинки і горіхи, молоко. Все це або погано перетравлюється, або призводить до розладів травлення, або взагалі токсичне. Важливо: категорично забороняється давати собаці курячі кістки від гомілки. Кеш

Що можна їсти собаці?

Яблука, груші, гарбуз, морква, броколі, банани і болгарський перець можна давати вихованцеві в невеликих кількостях щодня. Ці продукти містять клітковину і вітаміни. А морквина, наприклад, очищає зуби собаки від нальоту. Собакам з чутливим травленням краще не давати сирі овочі і фрукти.

Яку кашу можна давати собаці?

В основному цуценят годують гречкою і вівсянкою, іншими кашами не слід захоплюватися. Не рекомендується давати пшоно, тому що від нього часто буває заворот шлунку, пшоно погано перетравлюється. Категорично не можна давати кашу з кукурудзяної крупи, яка погано засвоюється (не перетравлюється) організмом собаки.

Що категорично не можна давати собаці – помилка може …
Крупи, корисні для собак: 1. гречана крупа – цю кашу варто не варити, а заливати водою на ніч; 2. вівсянка – добре діє при розладах травлення; 3. рис – постійно давати не рекомендується, щоб уникнути запорів, аналогічно й з ячмінною кашею. Інші крупи, такі як пшенична, перлова, …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *