Як підключитися до іншого комп'ютера в Анідеськ без підтвердження

Анідеск – це надійний та зручний інструмент для віддаленого доступу до комп'ютера. Це дозволяє зв'язати два комп'ютери та працювати з віддаленим робочим столом з будь-якої точки світу. Однак, у деяких випадках може виникнути потреба підключитися до комп'ютера без отримання підтвердження користувача.

Якщо вам необхідно отримати віддалений доступ до комп'ютера, налаштованого на Анідеск, без отримання підтвердження з боку користувача, є кілька способів досягти цього. Однак, варто пам'ятати, що такі дії можуть порушити приватність та безпеку користувачів, тому необхідно бути особливо обережним під час їх використання.

Один із можливих способів підключення до комп'ютера до Анідеська без підтвердження – використання функції "Приховане з'єднання". Ця функція дозволяє підключитися до віддаленого комп'ютера, минаючи процес підтвердження користувача. Однак, для використання цієї функції потрібні спеціальні налаштування та дозволи від власника комп'ютера.

Як у Анідеськ Підключитися до іншого комп'ютера без підтвердження
КрокОпис
1Відкрийте програму Анідеск на своєму комп'ютері
2Натисніть кнопку "Підключитися до іншого комп'ютера"
3У вікні, введіть ID комп'ютера, до якого ви хочете підключитися
4Натисніть кнопку "Підключитися"
5Якщо комп'ютер, до якого потрібно підключитися, знаходиться в мережі, підключення буде встановлено без підтвердження на віддаленому комп'ютері.
6Якщо потрібно, введіть пароль або авторизуйтеся на віддаленому комп'ютері
7Тепер ви можете керувати віддаленим комп'ютером за допомогою Анідеск

Як зробити доступ до AnyDesk без підтвердження?

Відкрийте “Параметри”, для цього натисніть кнопку з назвою “Загальні”, там виберіть пункт “Параметри”.

  1. Меню "Загальні" / "Налаштування" …
  2. Меню "Безпека" …
  3. Системне вікно із запитом на внесення змін.
  4. Пункт "Дозволити неконтрольований доступ" …
  5. Створення пароля для неконтрольованого доступу

Як підключитись до іншого комп'ютера через AnyDesk?

Як налаштувати швидкий доступ для AnyDesk Запустіть програму на робочому комп'ютері та перейдіть за посиланням «Змінити пароль доступу». На закладці «Безпека» встановіть прапорець «Дозволити неконтрольований доступ» та введіть пароль. На домашньому комп'ютері введіть ІД робочого комп'ютера та натисніть «Підключитися».

Чи можна керувати телефоном через AnyDesk?

Мобільне рішення AnyDesk дозволяє виконувати демонстрацію екрану на пристроях Android та iOS. Таким чином, ви зможете отримувати або надавати підтримку на платформах Android та iOS з будь-якого пристрою, наприклад, ПК, смартфонів або планшетів.

Як дізнатися код AnyDesk?

Завантажте програму AnyDesk. Після першого запуску AnyDesk відкриється головний екран, де можна знайти ідентифікатор AnyDesk (ID) та псевдонім, які потрібні для підключення до пристрою. Збережена копія


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *