Цвіль на корінні орхідеї що

Найбільш ймовірними причинами прояву цвілі є: Занадто частий полив, коли субстрат не висихає повністю між поливами. Недостатнє освітлення, коли орхідеї не засвоюють воду, субстрат не сохне тижнями. Порушена аерація у горщику, кора розклалася або засолена, сохне дуже повільно.22 жовт. 2020 р.

Як лікувати орхідеї в домашніх умовах?

В воді оживити орхідею можна наступним чином Наберіть у прозору ємність теплу воду і опустіть орхідею листям донизу так, щоб рідина не торкалася розетки, звідки росте стебло. Через 4-6 годин рослину треба витягнути і просушити. Потім процедуру повторюють, поки не почне з'являтися коріння.

Чому гниє коріння в орхідеї?

Причини відмирання коренів в орхідей. надмірне зволоження, погане освітлення, пересушування ґрунту в спеку тощо; грибкове, бактеріальне зараження рослини; вік рослини.

Що робити з корінням орхідеї?

Розібратися, чи є коріння живим і здоровим, можна, помістивши рослину у воду на тривалий період. Живі відростки знову стануть пружними і зеленими. Якщо коріння залишиться коричневим, значить вони відмерли або хворі, і їх можна видалити. Якщо кілька коренів квітки вилізли з субстрату, це жодним чином не є проблемою.

Як лікувати цвіль, мох і водорості в корі орхідеї.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *