Як зробити скріншот на Samsung J6: докладна інструкція

Створення скріншоту на смартфонах Samsung j6 стало невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Будь то збереження цікавої інформації, помилка на екрані або просто бажання поділитися екраном з друзями – знання, як зробити скріншот на пристрої, буде корисним та зручним.

Самсунг j6 – один із найпопулярніших смартфонів у лінійці Samsung. Він має численні функції та зручності, включаючи можливість створення скріншотів. Але як саме можна зробити скріншот на цьому пристрої? Нижче ми розглянемо кілька простих способів, які допоможуть вам отримати якісні та точні скріншоти на Samsung j6.

Перший спосіб: одночасне натискання кнопок. На самсунгу j6 можна зробити скріншот, натискаючи одночасно кнопки гучності та увімкнення. Для цього просто натисніть та утримуйте ці дві кнопки одночасно протягом кількох секунд, доки не з'явиться анімація або звук підтвердження, що вказує на збереження скріншота. Збережені скріншоти можна знайти у галереї Вашого пристрою.

Як на Samsung J6 зробити скріншот
Крок 1:Зайдіть на екран, який ви бажаєте зробити скріншотом.
Крок 2:Натисніть одночасно на кнопку живлення та кнопку зниження гучності.
Крок 3:Побачте миготіння екрана та звукове сповіщення. Це означає, що скріншот було зроблено.
Крок 4:Відкрийте Галерею або Фотографії на Samsung J6 і знайдіть збережений скріншот.
Крок 5:Тепер ви можете редагувати, надсилати або ділитися скріншотом за вашим бажанням.

Як зробити скріншот на телефоні Samsung Galaxy j6?

Щоб зробити скріншот, одночасно натисніть та потримайте одну-дві секунди кнопки Додому та Харчування.

Як зробити скріншот на Samsung без кнопок?

За допомогою жестів Ця функція працює лише в останніх флагманських моделях Samsung. У розділі «Налаштування» відкрийте пункт «Додаткові функції». Перейдіть до «Руху та жести». Виберіть «Знімок екрана долонею» та увімкніть функцію.

Як зробити скріншот на самсунг за допомогою кнопок?

Як зробити скріншот

  1. Одночасно натисніть кнопки живлення та зменшення гучності.
  2. Якщо зробити скріншот таким чином не виходить, натисніть кнопку живлення та утримуйте протягом декількох секунд, а потім виберіть Скріншот.

Де в скриньці екрану?

Бажаємо лише позитивного досвіду від взаємодії з продукцією Samsung! Здрастуйте, Надія. Щоб зробити скріншот, одночасно натисніть кнопки Гучність вниз і Живлення, а в деяких моделях ці кнопки потрібно не тільки одночасно натиснути, але й потримати одну-дві секунди.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *