Як солити зелені помідори в банку

Що робити щоб достигли зелені помідори?

Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C. Помідори розкладають на полицях, в кошиках або ящиках у кілька шарів, не товщих за 20 см.

Як солити помідори в банках?

У воді розчинити сіль і залити помідори в банці. Закрити капроновою кришкою. Банку з помідорами поставити в погріб. Через 2—3 тижні помідори будуть готові.

Скільки стерилізувати зелені помідори?

Готуємо маринад: у воду кладемо цукор, сіль, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо оцет. Знімаємо маринад з вогню і заливаємо ним помідори в банках. Прикриваємо кришками, ставимо стерилізувати на 10 хвилин (час відраховується після закипання).

Солоні зелені помідори в банках, як бочкові: як засолити, …
З власного досвіду знаю, що зелені або злегка бурі помідори, солоні з часником та зеленню в скляній банці без заходу сонця, з’їдаються дуже швидко. Для засолювання в 3 літрових банках знадобиться (на одну ємність): 1. 1,5 кг плодів; 2. по одному великому пучку зеленої петрушки та кінзи; …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *