Як відкрити сканер у програмі Діі: покрокова інструкція

Сучасні сканери є невід'ємною частиною роботи з документами та зображеннями. Вони дозволяють швидко та легко перетворювати паперові документи на електронний формат, що дозволяє скоротити час та спростити процеси роботи з інформацією.

Якщо ви використовуєте операційну систему Windows, потрібно знайти програму-сканер, щоб почати працювати з пристроєм. Вбудованих в ОС засобів для сканування немає, тому вам потрібно завантажити та встановити програму, яка забезпечить доступ до сканера та надасть вам усі необхідні інструменти для роботи з ним.

Однією з найпопулярніших програм для роботи зі сканерами є програма DIi, яка дозволяє відкрити сканер та використовувати всі його функції. Але як відкрити сканер у DiIi? Вам потрібно виконати кілька простих кроків.

КрокДіяОпис
1Відкрийте програму "Дії"Налаштуйте з'єднання з дією і переконайтеся, що ви перебуваєте в головному меню.
2Виберіть розділ "Сканер"Натисніть значок "Сканер", який знаходиться в головному меню або у списку розділів.
3Розташуйте предмет для скануванняПоставте предмет на сканер або підключіть сканер до комп'ютера з встановленим програмою "Дії".
4Натисніть кнопку "Сканувати"У програмі "Дії" знайдіть та натисніть кнопку "Сканувати".
5Дочекайтеся завершення скануванняЗачекайте, поки сканер завершить процес сканування та обробки даних.
6Результат скануванняПісля завершення сканування на екрані з'явиться результат сканування, який можна зберегти або використовувати на власний розсуд.
7Закрийте програму "Дії" або сканерПісля використання сканера закрийте програму "Дії" або вимкніть сканер від комп'ютера.

Кожен користувач Діі може перевірити справжність цифрового документа іншого користувача. Для цього потрібно відкрити QR-сканер, розташований у правому верхньому куті головного екрана програми Дія, і навести його на QR-код цифрового документа іншої людини.16 серп. 2023 р.

Де в дії сканер?

Сканер QR-кодів розміщень у правому верхньому куті розділу “Документи” застосування Дія.

Як відсканувати код у діє?

Відкрийте програму та натисніть на знак QR-Рідер у правому верхньому кутку. Наведіть камеру на QRкод документа, який потрібно перевірити. Він з'являється натисканням на три крапки біля кожного з документів у додатку «Дія». Збережена копія

Як відкрити сканер?

Як відкрити "Сканери та камери":

  1. Відкрийте панель керування. (Докладніше про те, Як відчинити "Панель управління", див. тут.)
  2. У полі пошуку введіть слово "сканер". Потім натисніть Перегляд сканерів та камер.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *