Як садити капусту брокколі насінням

Для початку обробіть ґрунт, видаливши бур'яни, і розпуште його, оскільки броколі любить легкий ґрунт. Далі ділянку зволожують і роблять грядки за схемою: 60 × 40 см. Посадка броколі насінням у ґрунт проводиться вглибину на 1 см. У кожну лунку кладуть 2 насінини, щоб отримати максимальні сходи.8 трав. 2020 р.

Як правильно садити капусту броколі?

На постійне місце розсаду висаджують у похмуру погоду або в другій половині дня. Схема висадження для броколі: 40 см між лунками, 50-60 см між рядами. Лунки для розсади викопують глибокі. Якщо добрива не були внесені в ґрунт завчасно, ямки заправляють сумішшю попелу, компосту й доломітового борошна. Кеш

Коли сіяти на розсаду капусту брокколі?

Сіють капусту на розсаду починаючи з кінця лютого і до початку квітня включно, адже все залежить від сорту. Ранню білокачанну капусту садять в кінці лютого і протягом усього березня, кольорову капусту — в кінці березня, на початку квітня. Середньостиглі та пізньостиглі сорти садять садити на початку квітня.

Як правильно садити цвітну капусту?

Як посадити цвітну капусту Відстань між ямками залежить від сорту капусти, але в середньому проміжок між рослинами в ряду має становити близько 35 см, а ширина міжрядь щонайменше півметра. Сіянці заглиблюють у ґрунт по перші справжні листочки, ущільнюють поверхню ґрунту після посадки і поливають.

Броколі: вирощування з насіння розсадою, посадка й догляд у …
Броколі багато в чому перевершує улюблену нами цвітну капусту: 1. вона не боїться холодів; 2. вона досить стійка до шкідників; 3. броколі має високу врожайність і ремонтантну здатність; 4. вона невимоглива до умов вирощування; 5. крім суцвіть броколі, в їжу можна також …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *