Протруйник насіння картоплі

Як виростити картоплі з насіння?

Насіння картоплі розташовують в землі рядками: по 5 см між насінням й по 10 см міжряддя. Зверху насіння присипають шаром піску в 0,5 см, трохи ущільнивши його, щоби під час поливу не змити. Ящики накривають плівкою або склом і переміщують у тепле місце, можна до теплиці. Сходи повинні з'явитися за тиждень-два.

Що таке протруйники?

Протруйники — це препарати, що використовуються для забезпечення стійкості рослин до потенційних небезпек у вигляді активності комах-шкідників, грибків, захворювань. Протруйники — це об'єднана назва інсектицидів, бактерицидів і фунгіцидів, що забезпечують знезаражувальну і захисну дії перед посадкою. Кеш

Яким препаратом обробити картоплю перед посадкою?

Підготовка картоплі до посадки вимагає попередньої обробки бульб від грибкових хвороб. Для цього використовують розчин мідного купоросу: чайну ложку засобу розводять в трьох літрах води. Бульби не обприскують розчином, а опускають їх у нього на дві хвилини.

Протруйники для картоплі в Україні – купити протруйник …
Купити протруйники для картоплі за доступною ціною від виробника – якісні протруйники для обробки насіння картоплі в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі: вигідна ціна, доставка по Україні.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *