Морква чи яблуко

Як зробити сік з яблук і моркви?

Перед тим як завантажити яблука в блендер, чистимо їх, вирізаємо серцевину, видаляємо кісточки і нарізаємо невеликими шматочками. Яблука перетворюємо на пюре в блендері. Пюре проціджуємо через марлю або дрібне сито. Змішуємо морквяний та яблучний соки, подаємо із соломинкою. Кеш

Як правильно пити морквяний сік?

Приймати сік за 30 хвилин до їди або через 2 години після їжі. Під час прийому фрешу не слід вживати крохмалисту їжу, вуглеводи, цукор. Пити морквяний фреш слід повільно, маленькими ковтками, ні в якому разі не залпом.

Що лікує морквяний сік?

Морквяний сік зміцнює імунну систему, фізичне та психічне здоров'я, покращує зір та прискорює обмін речовин, сприяє досягненню оптимальної ваги, ефективний при занепаді сил та анемії.

Морква (рід) — Вікіпедія
Морква (Daucus) — рід рослин родини окружкових. Морква — дворічна рослина (деколи одно- чи багаторічна), в перший рік росту утворює розетку із листя та коренеплід, на другий рік життя — кущ з насінням.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *