Як у домашніх умовах зробити сир

Як зробити сир з молока в домашніх умовах?

Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.

Як зробити сир з закваски в домашніх умовах?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.

Як зробити сир з молока і яєць?

Молоко закип'ятити, розчинивши в ньому сіль. Збити яйця зі сметаною і в кипляче молоко тоненькою цівкою влити сметанно-яєчну суміш, весь час помішуючи. Варити хвилин 5-6, доки сироватка не почне відділятися від сиру. Сито або друшляк застелити марлею, перелити в нього сирну масу.

10 рецептів як приготувати домашній сир | Блог Comfy
Почну з загальних порад, щоб ви змогли добре підготуватися до створення кулінарного шедевра: 1. Ласощі можна готувати з нагріванням і по холодній технології. Другий варіант виходить ніжніше. 2. Основа нашого продукту – молоко. Переважно купити сільське або фермерське. Якщо …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *