Все про вирощування томатів у теплиці

Скільки часу ростуть помідори в теплиці?

Помідори, практично впродовж року, можна успішно вирощувати в кімнаті на підвіконні. Помідори ростуть швидко. Квіткові бутони, залежно від того, який сорт помідорів ви оберете, з'являються вже через 40–50 діб після сходів, а через 20–25 діб починається цвітіння. Важливо знати!

Коли пікірувати помідори в теплицю?

Розсаду пікірують в теплицю, якщо грунт вже добре прогрівся і пройшли загрози заморозків. Температура грунту на глибині 20 см повинна становити +14°С. Виберіть рослини, які вже мають 6-7 справжніх листків і потужну кореневу систему. В такому віці рослини починають швидше звикати до місця і іншій температурі.

Скільки разів поливати помідори в теплиці?

Достатньо півтора-двох літрів два рази на тиждень на одну рослину. Надлишок вологи в теплиці в цей час веде до непотрібного розростання листя і пасинків і до затримки плодоношення. З появою зав'язей витрати води знову збільшують до 3-5 літрів на рослину (у спекотне літо — до 10 літрів) два рази в тиждень.

Технологія та особливості вирощування …
У теплиці ж помідори захищені. Технологія вирощування томатів під силу будь-якому дачникові. Трепетний догляд, дотримання рекомендацій – корисні і соковиті помідори будуть радувати вас …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *