Коли удобрювати орхідею після пересадки

якщо рослина сильно розрослася, можна одночасно з пересадкою провести її розмноження; після пересадки полив орхідеї проводиться через 2-3 дні, а удобрювати можна тільки через місяць.

Коли потрібно поливати орхідеї після пересадки?

Сам горщик поставити в гарячу воду, щоб субстрат нею наситився. Залишити на ніч, потім злити рідину. Горщик вимити, на дно висипати дренаж, помістити рослину в горщик і засипати грунтом. Після пересадки поставити орхідею в тінь, періодично обприскувати листя водою, а полити найкраще через 4-5 днів після пересадки.

Як правильно доглядати за орхідеєю після пересадки?

Дуже акуратна пересадка Зрізи – обробити деревним вугіллям. При пересадці орхідеї просто ставлять на горбик ґрунту у новому горщику і заповнюють субстратом всі пустоти. Після пересадки орхідеї не поливають 3 доби та не підживлюють місяць. Пересадку під час цвітіння не проводять!

Коли удобрювати орхідеї?

Підживлювати орхідеї потрібно лише після поливу рослини. У зимові місяці, а також влітку при температурі вище +24°С, рекомендується підживлювати орхідею один раз на місяць, а навесні та восени – один раз на два тижні (якщо рослина не перебуває у стані спокою).

Як просто та швидко пересадити орхідею? | ОГО
4. Вибираємо прозорі чи напівпрозорі кашпо з великою кількістю дренажних отворів. Якщо пересаджує орхідею в старий горщик, обов’язково обробіть його антисептиком і дайте підсохнути. ⠀ 5.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *