Термін зберігання брокколі в холодильнику

У свіжому вигляді броколі можна зберегти лише на 1-2 тижні в холодильнику. Температура повинна бути в межах 0… +10 C, вологість повітря близько 90-95%. Не можна зберігати свіжу броколі спільно з помідорами, яблуками, морквою та іншими овочами і фруктами, які виділяють етилен.21 лип. 2019 р.

Скільки можна зберігати броколі в холодильнику?

авокадо – 4-7 днів при кімнатній температурі, якщо не м'який, м'який краще зберігати в холодильнику 2-3 дні банани – 2-5 днів при кімнатній температурі або до 7 днів у холодильнику броколі – 1-2 тижні в холодильнику морква – 3-4 тижні в холодильнику

Як зберігати брокколі в холодильнику?

Броколі може зберігатися у відсіку для овочів до 5 днів Найпростіший спосіб – це помістити у спеціяльний для цього відсік у холодильнику. У поліетиленових пакетах її не можна зберігати. Через можливий конденсат капуста почне жовтіти, а потім і гнити.

Де зберігати брокколі?

У свіжому вигляді броколі можна зберегти лише на 1-2 тижні в холодильнику. Температура повинна бути в межах 0… +10 C, вологість повітря близько 90-95%.

Скільки і як зберігати брокколі в домашніх умовах …
Термін зберігання брокколі в холодильнику; Як зберігати брокколі в морозилці; Підготовка до заморожування; Загальна таблиця зберігання; У підвалі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *