Кеторол чи кеторолак: що краще знеболює?

Коли настає момент, коли доводиться боротися з больовими відчуттями, ми назад прагнемо того, щоб вони зникли якнайшвидше. Для цього часто використовується препарат Кеторол або кеторолак. Вони обидва відносяться до однієї групи – кеторолаковим анальгетикам, але все ж таки є деякі відмінності між ними.

Кеторол – нестероїдний протизапальний засіб, який має протизапальну, жарознижувальну та знеболювальну дію. Його дією є кеторолак тремесилат. Препарат допомагає у скороченні болю, а також сприяє зменшенню запалення та набряку. Кеторол широко застосовується для полегшення болю при ревматичних захворюваннях, травмах та післяопераційних болях.

Кеторолак – також є нестероїдним протизапальним засобом. Головна активна речовина – той самий кеторолак тремесилат. Кеторолак має потенційні протизапальні, жарознижувальні та аналгетичні властивості. Він широко застосовується для зняття болю після операції та у разі гострого подагричного артриту, а також для полегшення післяопераційного хворого.

Що краще знеболює Кеторол чи кеторолак
ПрепаратОписДія
КеторолПрепарат на основі кеторолуМає протизапальну, жарознижувальну та знеболювальну дію.
КеторолакПрепарат на основі кеторолакуМає протизапальну, жарознижувальну та знеболювальну дію.

Які таблетки краще кеторол чи кеторолак?

Кеторол та Кеторолак: у чому різниця До складу Кеторолу входить діюча речовина кеторолаку трометамін. Воно ж є активною речовиною препаратів під назвою Кеторолак.Показання, протипоказання, дозування лікарських засобів однакові. Різниця тільки у фірмах-виробниках та субстанціях, що використовуються.

Який біль знімає кеторолак?

Больовий синдром сильної та помірної виразності: травми, зубна біль, болі у післяпологовому та післяопераційному періоді, онкологічні захворювання, міалгія, артралгія, невралгія, радикуліт, вивихи, розтягнення, ревматичні захворювання.

Які таблетки краще Кетанов чи кеторолак?

Згідно з результатами проведених досліджень, таблетки від зубного болю «Кетанів» краще засвоюються організмом. У той самий час для «Кеторола» характерно менше побічних ефектів. Іноді виникає питання, чим замінити «Кетанов» при зубному болю. Окрім «Кеторола» можна використовувати «Долак».


Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *