Як розсадити часник

У канавки під озимий часник можна підсипати трохи піску та попелу, якщо ґрунт важкий, глинистий. Озимий часник садять трохи глибше, до 10 см. Після посадки треба утрамбувати ґрунт і замульчувати соломою чи ялинковими гілками. Крім утеплення, мульча ще й затримає сніг, забезпечивши рослину вологою навесні.27 лют. 2020 р.

Як і коли садити часник на зиму?

Як правило, озимий часник садять з 20 чисел вересня до кінця жовтня – залежно від погодних умов. Встигнути це потрібно за 35-45 днів до початку стабільних морозів. У вересні 2022 року сприятливими днями для посадки часнику є 27-29 число, а у жовтні – 2, 3, 7, 8, 11, 12, 16, 17, 23, 26, 27, 30, 31 числа.

Коли садити часник 2023 року?

Яровий часник найкраще висаджувати в середині квітня – на початку травня. В цей період земля вже прогріється до +5ºС – +10ºС.

Де правильно садити часник?

Найкраще садити часник у тому місці, де перед ним росли огірки, кабачки, капуста, патисони та інші гарбузові, бобові й зернові культури та пряні трави. На ділянках, де раніше вирощували моркву, картоплю, цибулю або часник, садити часник можна лише через 3-4 роки. Кеш

Що посадити після часнику – як зібрати ще один урожай до …
Відео дня. петрушку і кріп; салат, руколу, шпинат; селеру. Вони швидко ростуть і до похолодання можна отримати ще один урожай. Також в липні після часнику садять скоростиглі редис або огірки …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *