Смородина на смак якась

Ягоди смородини мають кисло-солодкий, кислий, солодкий смак або можуть бути прісними, абсолютно позбавленими смаку. Колір ягід може бути чорним, червоним, білим, жовтуватим, чорнильним, глянсовим, матовим або з восковим нальотом.15 лип. 2018 р.

Який сорт смородини найкращий?

Із- поміж сортів середнього терміну достигання рекомендую Українку, Музу, російський сорт Партизанка брянська, шотландський сорт — Бен Конан. Високоврожайні середньопізні сорти — Краса Львова, Надбужанська. «На ринках тепер є багато смородини, яку завозять із Польщі.

Як буде смородина на українській мові?

Мовознавець розповів, що в українській мові можна використовувати та назву "смородина", і назву "порічки", але для різних ягід. Назву "смородина" використовують для чорних ягідок, а "порічки" – для червоних та білих.

Якого кольору смородина?

Смородина буває різного кольору: окрім звичної всім чорної та червоної, часто можна зустріти білу, а також жовту, помаранчеву, фіолетову і навіть зелену. Залежно від забарвлення відрізняються і смакові якості ягід, і склад корисних речовин. Кеш

Лікер із чорної смородини: 10 рецептів на будь-який смак
Щоб зробити міцніший лікер, можна не варити окремо сироп на воді. Тобі знадобиться: 700 г смородини чорної, 1,3 л горілки, 1 кг цукру. Приготування:Подрібни смородину в блендері, змішай з горілкою, перелий у банку і наполягай 1 місяць у темному прохолодному місці. …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *