Банановий слимаків розмноження

Як розмножуються слимаки?

Наприкінці травня-на початку червня з яєць, що перезимували в ґрунті, народжуються молоді слимаки, які розвиваються два місяці, досягають за цей час зрілого віку і починають розмножуватися. Слимаки – гермафродити, кожна особина може відкласти за сезон майже 400 яєць. Слимаки ведуть нічний спосіб життя.

Звідки беруться слимаки в квартирі?

Звідки вони взагалі беруться, якщо зазвичай живуть у дикій природі? Відповідь на це питання дуже проста – якщо на їхньому шляху виникає будь-яке приміщення, від підвалу до сараю, гаража або будь-якої іншої житлової або господарської будівлі, слимаки неодмінно туди проникнуть.

Як вивести слимаків з хати в домашніх умовах?

У будинку можна скористатися засобами, що не представляють небезпеку для здоров`я людини. Є кілька продуктів, які слимаки не переносять: сіль, гірчичний порошок, мелена кава, оцет, нашатирний спирт. Розсипте їх у ті місця, де волого, і там, де ви помітили їхні сліди перебування.

Слимаки — Вікіпедія
Розмноження слимаки є гермафродитами — вони мають як жіночі, так і чоловічі статеві органи. Звичайно слимак слідуватиме за слизом іншого слимака, і може навіть поїдати цей слиз.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *