Чи можна цоколь утеплювати мінеральною ватою

Зазвичай для утеплення фасаду використовують мінеральну вату або пінополістирол — пінопласт. Обидва варіанти мають свої переваги та недоліки. При виборі утеплювача для кожної будівлі необхідний індивідуальний підхід.12 січ. 2018 р.

Як правильно утеплити цоколь будинку?

Чим утеплити цоколь? Оскільки цоколь піддається впливу вологи, утеплення цоколю треба проводити таким матеріалом, який має нульовий показник водопоглинання і високі властивості теплоізоляції в вологому середовищі. Такі характеристики в даний час має тільки один теплоізоляційний матеріал – піноскло.

Як правильно укладати мінеральну вату?

Найпростіший спосіб – укласти шар мінвати завтовшки 20-25 см на бетонному перекритті або між балками дерев'яного перекриття. Залежно від конструкції використовують жорсткі базальтові плити, здатні витримати навантаження, або м'які мати для випадків без навантаження на теплоізоляцію. Кеш

Як вибрати мінеральну вату для утеплення даху?

Для результативної теплоізоляції даху ми рекомендуємо використовувати базальтовий утеплювач щільністю 25-40 кг/м3. Кам'яну вату можна назвати ідеальним утеплювачем для даху, підлоги по лагам, перекриття з дерева, вентиляційних фасадів.

Утеплення житла мінеральною ватою: топ-6 порад на зиму
Тож готуватися до неї слід заздалегідь. Серед надійних шляхів утеплення оселі — мінеральна вата. Нею можна утеплювати і ззовні, і всередині будинку.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *