Як виростити калину

Калина потребує регулярних поливах, які рекомендується проводити 1 раз на тиждень, тим більше, якщо спостерігається спекотний посушливий період. На 1 кущ, який плодоносить, має йти за 1 полив 30-40 літрів води. Молодому куща не потрібно стільки води, однак поливати його треба так само 1 раз в тиждень.18 січ. 2020 р.

Як швидко росте калина?

Калина звичайна Розеум (лат. Viburnum opulus Roseum) Опис: Дуже великий сорт калини, що виростає до розміру 3-4 метра з округлою формою крони. Росте досить швидко, по 30-70 см. В рік.

Яким способом поширюється калина?

Рослина зимостійка, тіньовитривала, але вимоглива до вологи. Квітне у травні — червні, плоди достигають у вересні. Розмножують її зеленими і здеревілими живцями, відводками, насінням.

Чому не родить калина?

Рослина любить напівтінь, але може рости у тіні й на сонці. Їй необхідна підвищена вологість, але без застою води, а ось посуху, особливо в молодому віці, переносить дуже погано. Тому калину здебільшого й висаджували біля колодязів.

Як виростити калину з насіння, живцями, відводками в …
Живці висаджують навесні або восени. При обрізанні куща прибирають зайві гілки. Не викидайте їх, а обріжте, залишивши на пагоні 3 нирки. Увіткніть кілька живців в затіненому місці, накрийте пластикової п’ятилітрової пляшкою. Зелені (молоді) пагони висаджують влітку, коли …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *