Як посушити часник у домашніх

Зубчики часнику необхідно розмістити на решітках сушарки одним шаром. Пристрій повинен прогрітися до 55-60 °C (більша температура знищить аромат та вітаміни). В середньому на сушіння має піти 4-6 годин, в залежності від товщини нарізки та вологості повітря в приміщенні.

Що робити з часником після викопування?

Після викопування часнику, його потрібно правильно просушити. Найкраще робити це на свіжому повітрі. Розклади часник на тканині або на столі на сонці. Витримай 5-8 годин.

Як правильно вибирати часник?

За дощового літа зібрати часник краще раніше. Викопують часник садовими вилами, обережно підчепивши збоку. Рекомендується збирати цю городню культуру за сухої погоди. Однак якщо тривалий час стоїть посуха, то перед викопуванням грядку бажано полити.

Коли можна обрізати часник?

Досвідчені городники кажуть, що обрізати стрілки ввечері або відразу після поливу не рекомендується. Свої особливості є в обрізки стрілок озимого часнику. Робити це потрібно, починаючи з другої половини червня. Але важливо орієнтуватися на зовнішній вигляд і дозрівання часнику.

Як правильно висушити часник в домашніх умовах


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *