Як правильно заморозити стручкову квасолю в домашніх умовах

Замороження бланшованої стручкової квасолі Аби вода була дуже холодною, необхідно покласти в неї кубики льоду. Потім викласти квасолю на рушник, добре просушити, скласти в пакети та відправити в морозилку. Цей спосіб ідеальний в тому випадку, коли стручки надто жорсткі.

Як правильно варити заморожену стручкову квасолю?

Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м'якою і менш смачною. 2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.

Як краще заморозити Спаржеву квасолю?

►Щоб правильно заморозити спаржеву квасолю, акуратно розкладіть її на таці, в один шар, і відправте на ніч в морозильну камеру для заморозки. За цей час квасоля повністю заморозити і її можна буде перекласти в контейнер для подальшого зберігання. Кеш

Як закрутити Шпарагівку на зиму?

На дно кожної банки покласти по одному лавровому листку та 3-5 горошин чорного перцю. Далі щільно укласти в банки проварені шматочки бобів та залити киплячим соусом по вінця. Накрити бляшаними кришками та стерилізувати (літрові банки 50 хвилин, півлітрові 30 хв.).

Як правильно заморозити спаржеву квасолю на зиму
Як заморозити спаржеву квасолю в домашніх умовах: покроковий рецепт збереження бобових Спаржева квасоля — низькокалорійний, багатий вітамінами продукт.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *