Як позбавитися від зеленої попелиці на трояндах

Нашатир – засіб розводять у співвідношенні 3:1, тобто на три столові ложки спирту потрібно взяти один літр води. Обприскуємо рослину розчином і вже через дві-три години спостерігаємо перший результат. Загибла попелиця опаде на землю. Господарське мило – гарний і досить бюджетний спосіб.20 квіт. 2023 р.

Як позбавитись від попелиці?

Яким чином боротися з попелицею Найчастіше для боротьби з попелицею використовують обприскування всілякими розчинами й відварами. Після змивання попелиці з рослин струменем звичайної води це найпопулярніший та ефективний метод.

Як виглядає попелиця на трояндах?

Тля (попелиця) (Тля) Попелиця (тля) – це маленькі зелені (чорні, оранжеві, сірі) комашки, що висмоктують сік з м'яких частин рослини, найчастіше із молодих відростків та бутонів квітки. Якщо попелиці (тлі) дуже багато, вона може значно ослабити рослину, що призведе до її загибелі.

Як прибрати тлю з рози?

Деякі садівники попередньо опускають руки у мильний розчин, інші змивають тлю з рожевого куща напором води. Можна використовувати для змивання шкідника мильний розчин. Якщо пагони дозволяють, спробуйте занурити бутони з попелиць у цей розчин. Після обробки кущі потрібно промити чистою водою.

Як позбутися попелиці на трояндах: ефективні засоби
Під час боротьби з попелицями на трояндах слід уникати використання сильно токсичних засобів, які можуть бути шкідливими для рослин, людей та навколишнього середовища.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *