Підживлення сіллю цибулі

Щоб цибуля не згнила на грядках, можна використовувати розчин солі. Для його приготування потрібно взяти одну склянку солі на 10 л води. Отриманою сумішшю поливаємо цибулю на городі. Також потрібно підсипати на грядки деревну золу, що буде відлякувати комах та личинок.24 квіт. 2023 р.

Як підживити цибулю сечовиною?

Сечовина Щоб безпечно прискорити зростання цибулі, потрібно навесні (у травні) підгодовувати ґрунт азотними добривами. Якщо ви хочете вплинути на цей процес, але в той же час не нашкодити рослині, можна використовувати сечовину приблизно 25 г на 10 л води. Кеш

Коли і чим підживити цибулю?

Оптимальним часом для підживлення цибулі є середина — кінець квітня. Температура в цей час достатня для підживлення всіх культур на городі та в саду. У випадку підживлення цибулі краще віддати перевагу мінеральним добривам, ніж органічним. У мінеральних міститься більше корисних речовин.

Як підживити цибулю йодом?

у відро води додати 10 мл йоду та ретельно все перемішати; розчин змішати з чистою водою у пропорції 1:10; новим розчином поливати грядки з цибулею.

Чим підживити цибулю: список добрив, які любить цибуля
Цибуля — одна з найбільш невибагливих рослин. Але якщо ти хочеш, щоб урожай точно був багатим, а цибулини великими, можна вдатися до …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *