Які ще шашлики

Шашлик зі свинини, шашлик з яловичини, шашлик з курки, шашлик з баранини — ось основні види м'ясного шашлику, який можна приготувати для відпочинку на природі.6 лип. 2018 р.

Як замаринувати шашлик щоб був Сочный?

Змішайте кефір, воду, сіль, перець, приправи. Помістіть м'ясо в маринад на 3-4 години. Перед тим як смажити, дайте стекти маринаду. Шашлик в такому маринаді виходить смачним і м'яким!

Що краще взяти на шашлик?

Традиційний кавказький шашлик готується з баранини, для нього найкраще підійдуть корейка, вирізка і м'якоть. Курячий шашлик подобається багатьом, тому що виходить ніжним і ароматним – для нього можна взяти гомілку або стегна. Задля шашлику з телятини підходить товстий край на кістці, тобто спинка. Кеш

Яка частина свинини краще на шашлик?

Яка частина свинини краща для шашлику Напевно всі любителі відпочити на природі знають, що для шашлику найкраще підходять лопатка та шия. Сміливо беріть їх – шашлик вийде соковитим. Грудинку й очеревину також можна приготувати на відкритому вогні. Зайвий жир витопиться і ви отримаєте дуже смачне м'ясо.

Шашлик — Вікіпедія
Шашли́к (крим. шишлик, від крим. шиш — «рожен» ) — м’ясо, смажене на деревному вугіллі, зазвичай з баранини, одна з найдавніших страв у світі. Окрім баранини, шашлик роблять зі свинини, яловичини, курятини, риби та ін.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *