Де краще посадити тюльпани у саду

Підготуйте для тюльпанів сонячну, захищену від вітрів ділянку з невисоким рівнем ґрунтових вод. Якщо у землі буде застоюватися вода, це може призвести до гнилі цибулин влітку і вимерзання взимку.20 жовт. 2021 р.

Як садити тюльпани на осінь?

Перекопайте землю на клумбі на глибину, як мінімум, 35 сантиметрів. Підготуйте лунки глибиною до 15 см на відстані близько 10 см одна від одної. Дітки тюльпанів можна висаджувати на меншій відстані. Після виконання підготовчих робіт можна висаджувати цибулини.

Коли і як садити тюльпани?

Необхідно дочекатися, щоб ґрунт на цій глибині прогрівся приблизно до +9 градусів. Зазвичай такі температурні показники ґрунту досягаються наприкінці березня-початку квітня. Оптимальний час, коли можна посадити пізні сорти, починається із середини весни та триває до початку літа. Кеш

Що можна посадити між тюльпанами?

Функії – ідеальні супутники тюльпанів. Їх листя починає рости в повну силу, коли цибулини тюльпанів затягуються в грунт. Класичні партнери тюльпанів – незабудки і маргаритки.

Тюльпани: посадка та догляд у відкритому грунті, фото з …
Осіння посадка тюльпанів проводиться за місяць до настання холодів. Потрібно пам’ятати, що: 1. висаджені в спеку цибулини тюльпанів укорінюються дуже повільно і можуть уражатися фузаріозом (грибкове захворювання); 2. при пізній посадці цибулини не встигають закріпитися на новому …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *